Results 1 to 14 of 14

Thread: resepsi syah & hafizah

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    104
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    resepsi syah & hafizah

    Advertise here
    photomalaysia@gmail.com

    minta pendapat dan idea. komen2 yang membina amat dialu-alukan

    1313.jpg
    2267.jpg
    3224.jpg
    4070.jpg
    5067.jpg
    6283.jpg
    7314.jpg
    8329.jpg
    9344.jpg

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ipoh. Perak.
    Posts
    4,241
    Thanks
    31
    Thanked 92 Times in 76 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    Its a nice series but then there are many areas to be improved.

    One important item is the interaction between the photographer and the clients. Its rather off. As if you are shooting this set as the second photographer instead of the main photographer.
    Saya Ipoh Mali...jom pergi tengok jetfynn.com

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    6,086
    Thanks
    8
    Thanked 215 Times in 194 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    Got to agree with jetfynn. The photos came across as someone "stealing" shots.
    Most of these shots are the usual shots of weddings, pretty mundane type shots. Do some thing different, think outside the box.
    It is ok to take those pictures as probably the wedding couple wants to document their flower bouquet, shoes and rings shots.
    Here in the wedding section and all the other forums, I get bored looking at those shots. I want to see wedding couples and their happiness and what set this photographer apart from the average wedding photographer.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    104
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    saya sebagai 2nd photographer (unofficial) dan ini adalah job first saya. banyak lagi yang saya boleh perbaiki. terima kasih atas komen2 yang diberi. tapi saya agak geram sebab x dapat banyak shot eye contact dengan pengantin huhuu...

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Gotham City of Malaysia
    Posts
    2,114
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    Macam ada yang tak kena dengan semua shot2 ni.....

  6. #6
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    keep it up, bro...

  7. #7
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    289
    Thanks
    18
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: resepsi syah & hafizah

    Quote Originally Posted by majimbo View Post
    saya sebagai 2nd photographer (unofficial) dan ini adalah job first saya. banyak lagi yang saya boleh perbaiki. terima kasih atas komen2 yang diberi. tapi saya agak geram sebab x dapat banyak shot eye contact dengan pengantin huhuu...
    aha, perasan juga sebab hampir semua gambar diambil tanpa eye-contact dari subjek.."job" tu kiranya diorang ada upah bro jugak ke as 2nd photographer? kalau ye mungkin lain kali boleh bagi isyarat utk ambil perhatian subjek sebelum shoot?

  8. #8
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Selangor
    Posts
    155
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    Quote Originally Posted by anakrantau View Post
    aha, perasan juga sebab hampir semua gambar diambil tanpa eye-contact dari subjek.."job" tu kiranya diorang ada upah bro jugak ke as 2nd photographer? kalau ye mungkin lain kali boleh bagi isyarat utk ambil perhatian subjek sebelum shoot?
    yeah.... agreed... give time to OP to shoot and then i'm sure OP will give you chance to shoot... cheerss

  9. #9
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Pulau Langkawi
    Posts
    2,358
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: resepsi syah & hafizah

    Probably the eye contact missing. great moments captured though.
    http://sewakeretalangkawi.blogspot.com/

  10. #10
    Join Date
    May 2008
    Posts
    503
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    nak kasi tip...kalau nak jadi unoffcial 2nd photog (yang nak belajar)..kena buat baik dengan OP...cakap kat dia orang awak nak belajar...bagi dia orang shot dulu lepas tu minta kebenaran untuk shot...(kalau saya tidak jadi masalah bagi photog yang nak belajar...kerna saya akan bagi laluan untuk mereka... ASAL JANGAN TEROVER PULA..."be friendly to them they will be friendly to you too")...

  11. #11
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Gombak
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    thump up..boleh belajar lagi, kalau boleh belajar dengan otai pro coz banyak bende boleh belajar..ni pengalaman sy pernah dapat

  12. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    63
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    cute expression indeed somehow need to be carefull with the subject positioning. great job!

  13. #13
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    64
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    best

  14. #14
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    77
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: resepsi syah & hafizah

    nice shoot

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 09-02-2012, 12:28 PM
  2. Resepsi Reza & Fyza
    By ayienazri in forum Wedding
    Replies: 8
    Last Post: 21-11-2010, 08:10 PM
  3. Syah 1st assignment (FnF)
    By syahkhairul in forum Nature & Wildlife
    Replies: 22
    Last Post: 16-07-2008, 06:42 PM
  4. Syah B&W Pics
    By syahkhairul in forum B&W
    Replies: 6
    Last Post: 14-07-2008, 05:50 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •